Rezervace pokojů

774 861 221

Kontakt Dětské centrum

564 571 174

dětský park
Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Hernu a dětský park otvíráme zítra, ve čtvrtek 11.6.2020

Hernu a dětský park otvíráme zítra, ve čtvrtek 11.6.2020



Datum konání:
11.6.2020

Dětský zábavní park Střítež u Třebíče  Znovu otvíráme naši dětskou hernu a věříme, že se k nám těšíte stejně tak jako se my těšíme na vás. Přijďte si zařádit a podpořit nás po tak dlouhé době kdy jsme museli mít zavřeno. Těšíme se na vás a jsme na vás natěšení i připravení.

Nic není snadné, ani cesta k herně

Buhužel aby jsme start po karanténě neměli moc jednoduchý tak je ještě stále uzavřená silnice přes Střítež na Jaroměřice. Proto pokud k nám přijedete autem budete ho muset nechat   zaparkované na parkovišti v centru Stříteže / před Řízkovnou / a k nám do herny dojít pěšky cca 200 metrů. Věříme, že vás tato malá komplikace neodradí od návštěvy naší herny.

Otevřeno bude v herně s klasickou otvírací dobou a to :

Čtvrtek - neděle od 14.00 – 19.00 hodin

Upravené podmínky provozu kryté herny a dětského zábavního parku.

Provoz dětské herny je stále ještě limitován některými omezeními a nařízeními vlády týkajícími se provozu herny a chování lidí v ní. Prosíme o dodoržování těchto nařízení.

Nošení roušek v herně

Rodinný zábavní park a dětská herna Střítež u Třebíče Pokud nesportujete nebo nekonzumujete jídlo a pití je nutné nosit roušky.

Rozestupy v herně 2m

Návštěvníci herny by měli mezi sebou udržovat rozestupy 2m. Stoly u baru s občerstvením jsme rozmístili tak aby jsme všichni tuto povinnost dodrželi.

Dezinfekce

V herně budete mít k dispozici dezinfekci na ruce a prostory herny bude obsluha pravidelně dezinfikovat.

Vstup do herny pouze v ponožkách nebo obuvi

Z hygienických důvodů je vstup do proster herny povolený pouze v ponožkách nebo obuvi. Vstup do herny „nabose“ není možný.

 
Současně prosíme ty z našich zákazníků, kteří jsou nachlazení aby zvážili návštěvu naší herny. Chápeme, že se k nám s dětmi těšíte, ale buďte prosím ohleduplní k ostatním návštěvníkům herny.

Těšíme se na vás

Obsluha a vedení dětské herny ve Stříteži